joi, 29 august 2013

" Actually..no. My post wasn't for you. But if the shoe fits...feel free to lace that bitch up and wear it."


Ai dreptul sa iti alegi oamenii de langa tine si trebuie sa profiti din plin de asta. Nu incerca sa tii langa tine un om cu care simti ca e de-a dreptul imposibil sa ai acel “clic”. Dar daca te impiedici de vreunul in drumul tau, tine bine cu dintii de el. De ce? Pentru ca oamenii aia inseamna, la un moment dat, mult. Sunt genul ala de “great minds” alaturi de care poti fi tu, genul ala de oameni care te aduce la disperare. Genul de oameni ca mine si ca tine.  
Doar genul asta de oameni te pot face multumit si fericit ca traiesti viata asta mizerabila fara ca macar sa isi idea seama, care iti capteaza atentia de la primul cuvant scos pe gura, fie el din rautate sau nu. “Then…you click” si de la prima lor vorba pe care o spun stii ca vrei sa ii am in preajma atata timp cat vor decide ei sa ramana pe langa tine. Scopul lor este de a te schimba, si o reusesc, fie ca vrei sau nu. Nu le lipseste un singur surub, ci intreaga cutie de ustensile, si isi hranesc alternativ demonii dinauntrul lor, pentru ca au cu ce…si ei stiu foarte bine asta. Orgoliu cat cuprinde si nu-si vor recunoaste greselile niciodata, sunt oameni destul de periculosi pentru ca au fost daramati de atatea ori. Si tocmai prin faptul ca de fiecare data au avut puterea sa se ridice sa o ia de la capat, prin asta sunt atat de periculosi. Pentru ca stiu foarte bine ca furtunile sunt cele care fac copacii sa isi adanceasca radacinile.
Stii cand sufera. O simti, pentru ca totul da pe afara. Si atunci stii ca nu trebuie sa ii pedepsesti, ci trebuie sa le oferi ajutorul. Nu o sa accepte niciodata si pot sa le pui lumea la picioare daca vrei, n-ai decat. O sa te refuze oricum, pentru ca o au deja pe a lor. Au ideea ca daca se lasa purtati de val si daca incearca sa fie fericiti chiar si pentru o secunda, totul se va prabusi in fata lor, si se judeca intre ei si ii judeca pe altii doar pentru simplul fapt ca pacatuiesc diferit de ei. Unii dintre ei sunt fiinte care nu te vor parasi niciodata, cu toate ca nu ti-au promis-o, iar de cei care ti-au facut promisiuni ca nu vor pleca de langa tine,  incearca sa te feresti, pentru ca inevitabil o vor face. Nu gresi crezand ca ei sunt piesa ta lipsa, nu sunt piesa lipsa a nimanui. Sunt propria lor piesa.

De ce iubesti oamenii astia? Pentru ca in ei te regasesti cel mai mult. Pentru ca doar un om de genul asta poate sa te ridice in asa fel incat sa ai senzatia ca zbori si cand te tranteste, pentru ca o va face la un moment dat, inghiti mai multa tarana decat daca ai fi ingropat de viu. Ei sunt oameni frumosi si sunt singurii oameni care ar impresiona chiar daca toata planeta ar fi oarba pentru ca au cu ce. Nu sunt atat de aspectuosi fizic pe cat sunt de impresionanti sufleteste. Sunt genul ala de oameni carora fie poti sa le auzi zambetul din voce uneori, fie le simti povara de pe suflet chiar si dintr-un simplu mesaj. Stai linistit, nu sunt transparenti deloc, dar atata timp cat esti unul dintre ei, vei intelege despre ce vorbesc. Nu ii auzi plangandu-se cand ceilalti nu ii inteleg si nu ii suporta, pentru ca in momentele alea, nu se suporta nici ei insisi.

 De ce sunt ei asa si de ce fac lucruri pe care ceilalti nu o sa le inteleaga niciodata? Poate pentru ca, uneori, chiar si cei mai frumosi oameni din lume fac lucruri urate.

Si vor face multe lucruri urate si te vor nenoroci degeaba. Si poate, la un moment dat, vor incerca sa rezolve lucrurile pe care le-au nenorocit. Dar isi vor da seama prea tarziu si atunci, indiferent de ce ar face, acel “ceva” nu va mai inseamna nimic. 

Cause you can’t touch anyone who thinks nothing of you. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu